Voor ondernemers

Waarom Cheers?
CheersTheApp.com heeft een unieke App ontwikkeld. Cheers is uniek omdat alle events (activiteiten) per categorie op de kaart worden getoond. Zo kan de gast  eenvoudig zoeken op zijn of haar voorkeur: een leuke band, een DJ of een gezellige pub-quiz. Het is dus niet nodig om alle locaties te bekijken en dat is prettig, handig en supersnel zoeken! Als eenmaal een keuze is gemaakt, klikt de gast op “zijn” event op de kaart en direct worden de details getoond: de naam van het event, aanvang en eindtijd van het event, de entreeprijs, etc. Bij doorklikken ziet de gast de locatiepagina: hier staan alle gegevens van de locatie die voor de gast nodig zijn en om een impressie te krijgen van de locatie. Zo kan de gast foto’s bekijken van de locatie, openingstijden zien, adresgegevens, maar wordt ook een link naar Facebook, Twitter en Instagram getoond.

De gast kan het gekozen event én locatie favoriet maken zodat de informatie nog sneller is te vinden, namelijk onder “favorieten”. Favorieten worden in de App aangeduid met de gele ster. Cheers geeft de gast ook de mogelijkheid om op naam events of locaties te zoeken. Snel, eenvoudig en gemakkelijk: toets de eerste letter van het event of locatie in en Cheers toont alles wat begint met die letter.

Website, App en Agenda in één!
Cheers is van extra waarde voor uw onderneming want zonder onderhouds-, administratie-, website of web-hostingkosten is uw horecaonderneming toch 24/7 online en mobiel zichtbaar en bereikbaar. Precies zoals uw gasten verwachten. Met Cheers kunt u uw gasten informeren over welke events (activiteiten) u organiseert. U maakt hiermee uw agenda mobiel en online. Dat is natuurlijk handig en mooi voor álle Cheers gebruikers, want u kunt met uw events op de kaart ook nieuwe gasten bereiken. Ook deze kunt u bereiken, informeren en uitnodigen om deel te nemen aan uw event(s) zonder dat u daar iets extra’s voor hoeft doen. Kortom: Cheers biedt u een kant-en-klare App, waarin u, naast natuurlijk uw agenda, op uw eigen locatiepagina onderstaande gegevens kunt delen met uw (potentiële) gasten.

  • Naam, adresgegevens en openingstijden van uw locatie;
  • Contactgegevens zoals telefoonnummer en e-mailadres;
  • Websiteadres, link naar Facebook-, Twitter- en Instagramaccount;
  • Logo van uw onderneming;
  • Vijf foto’s van uw locatie, zodat gasten sfeerimpressie van uw locatie hebben.

Met bovenstaande gegevens in de Cheers App die door iedereen gratis kan worden gedownload, heeft u eigenlijk de beschikking over een mobiele website mét agenda die niet alleen door uw vaste gasten en uw contacten op uw social media worden bekeken, maar door iedereen.

Wat zijn de kosten en voorwaarden om uw locatie toe te voegen aan Cheers?
Cheers rekent alleen abonnementskosten per maand. € 15,- exclusief BTW, om precies te zijn. Dus geen administratiekosten, geen ontwikkelkosten, geen kosten per klik. Gewoon 1 vaste prijs. U kunt maandelijks opzeggen; u zit dus nergens “aan vast”. Als u zich aanmeldt, zullen wij per maand de abonnementskosten incasseren. Als u stopt, incasseren wij nog 1 keer de abonnementskosten.

Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid
Cheers werkt met Algemene Voorwaarden die u dient te accepteren als u een abonnement afneemt bij Cheers. Deze Algemene Voorwaarden vindt u op www.cheerstheapp.com/av/ondernemers of op de link onder op onze website. Leest u deze eens rustig door voordat u zich aanmeldt. Tevens informeren wij u graag over ons Privacy Beleid, ook deze vindt u onder op onze website.

Hoe kunt u uw locatie aanmelden?
Onder- en bovenaan deze website kunt u zich aanmelden. Aanmelden houdt in dat u een aantal gegevens opgeeft en de Algemene Voorwaarden begrijpt en accepteert. Vervolgens ontvangt u van Cheers een welkomstmail met daarin nogmaals de informatie over Cheers op een rij. In de mail zit ook een activeringslink voor uw Cheers-account. Deze dient u aan te klikken. Via deze link komt u direct in de backend van Cheers terecht. Dit is een afgeschermd ondernemersgedeelte. Hier logt u in met de door u zelf opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord en u kunt direct aan de slag.

Wat vult u dan in?
Als eerste vult u éénmalig de vaste gegevens van uw locatie in. Hierna kan u uw logo plus enkele foto’s ter sfeerimpressie toevoegen. Tot slot kunt u uw eerste event aanmaken. Dit gehele proces duurt enkele minuten. Snel, eenvoudig en overzichtelijk. Voor meer vragen en antwoorden over Cheers kunt u terecht op onze FAQ pagina, rechts boven op deze website.

Onderstaand hebben wij enkele screenshots van de backend toegevoegd. Hier kunt u zien hoe de omgeving voor de ondernemer er uit ziet en wat de mogelijkheden zijn.

website-login
U logt in met de door u opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord.
website-locatie-gegevens
Hier vult u uw locatiegegevens in.
website-locatie-afbeeldingen
Hier kunt u uw logo en maximaal 5 foto’s ter sfeerimpressie uploaden. Door dit te doen geeft u uw locatiepagina een zeer mooie uitstraling.
website-events
Hier maakt u eenvoudig u event(s) aan.